FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kees Jansma komt terug met eigen talkshow bij Voetbal International

Presentator Kees Jansma en Voetbal International gaan samenwerken. Hij gaat namelijk wekelijks een online talkshow presenteren. Dit meldt het medium zojuist op de website.

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt de talkshow elke zondag opgenomen en uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat met 110.000 abonnees een explosieve groei doormaakt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt.

“Voetbal International heeft bij de voetballiefhebber een goede naam en voegt nu met een online show een nieuw onderdeel aan de activiteiten toe”, aldus Jansma. “Ik vind het leuk om daar op mijn manier sturing aan te geven. Ik blijf in contact met jonge mensen en met het wereldje en word gedwongen om op de hoogte te blijven. Samen met de voetbalgekken van VI gaan we een leuk en inhoudelijk goed ouwehoerprogramma maken.”

Met de start van een eigen talkshow gaat een lang gekoesterde wens van VI in vervulling, zeggen hoofdredacteuren Pieter Zwart en Peter Wekking. “We waren al met Kees Jansma in gesprek om een dagelijks programma tijdens het EK te maken. Het coronavirus heeft dat plan doorkruist, maar onze ambitie om onze voetbalkennis en -verhalen nog nadrukkelijker te delen via ons YouTube-kanaal, is gebleven. We zijn blij en trots dat een erkende professional als Kees Jansma ons nu wil helpen om een eigen talkshow vorm te geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *