FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis staat voor een mooie transfer’

Feyenoord hoopt nog altijd dat aanvoerder Steven Berghuis ook het shirt van ze draagt maar er lijkt weinig hoop op te zijn. Dit is de conclusie die de Telegraaf heeft gedaan.

Het medium schrijft over de aanvaller: “Steven Berghuis draait als een tierelier bij Feyenoord en staat op de nominatie om een mooie transfer te maken. Afhankelijk van zijn keuze kan hij zich bij een grotere club nog verder ontwikkelen.”

“Zoals Luuk de Jong en Wout Weghorst evenzeer zijn gegroeid bij Sevilla en Wolfsburg, terwijl Quincy Promes sinds zijn terugkeer naar Nederland bij Ajax heeft kunnen laten zien een betere en nuttigere speler te zijn dan iedereen dacht”, zo concludeert De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *