FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor 25-jarige Argentijnse speler’

Feyenoord heeft interesse in Ezequiel Unsain. Hij is een 25-jarige Argentijnse doelman die in eigen land speelt voor Defensa y Justicia. Hij loopt daar uit zijn contract en is dus een interessante optie.

Vooralsnog heeft Unsain clubs als Independiente en Atlético Mineiro afgewezen. Naar verluidt opteert hij voor een transfer naar Feyenoord óf San Lorenzo.

Het Argentijnse TNT Sports meldt dat Unsain wacht op een aanbieding van één van deze twee clubs. Dat zou betekenen dat de Rotterdammers een goede kans maken. Echter, de Argentijn Ignacio Ostertag noemt het Feyenoord-gerucht ‘fake news’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *