‘Grote domper dreigt voor Feyenoord en Dick Advocaat’

Frank Arnesen de technisch directeur moet trainer Dick Advocaat dit seizoen wellicht teleurstellen. De trainer heeft duidelijke eisen neergelegd maar vanwege financiele beperkingen wordt het een moeilijk verhaal.

Zelfs het behouden van Edgar Ié is onzeker. RTV Rijnmond bericht: “Dick Advocaat is gecharmeerd van Edgar Ié en heeft gepleit om een poging te ondernemen om hem te behouden voor Feyenoord. Of dat wederom op huurbasis is, of dat Feyenoord hem definitief kan overnemen van Trabzonspor, maakt voor de trainer niet zoveel uit.”

“Voor de TD van Feyenoord wel, want Ié is geen vaste waarde. Het is logischerwijs geen speler waar Feyenoord teveel geld voor wil neertellen”, aldus het regionale medium. Ook huurlingen Rick Karsdorp (AS Roma) en Oguzhan Özyakup (Besiktas) lijken op weg naar de uitgang.

Orkun Kökcü, Leroy Fer en Eric Botteghin lonken eveneens naar een transfer. En dan is er nog de buitenlandse wens van Steven Berghuis. RTV Rijnmond: “Dat totale plaatje is nog niet voorbij gekomen en dus zou het zomaar kunnen dat de – door velen aangewezen – belangrijkste speler in het team ook volgend jaar bij Feyenoord speelt. Maar gezien zijn rendement en status, is het ook logisch dat een club wel een keer het geld op tafel legt dat Feyenoord voor hem wil hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!