‘Heerenveen moet flink betalen voor voormalige Feyenoorder’

SC Heerenveen heeft interesse om Joel Zwarts over te nemen van Excelsior. De Friezen dreigen namelijk hun buitenspelers te verliezen.

Zwarts liet eerder weten een avontuur in Friesland wel te zien zitten, maar reageert Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen tegenover FOX Sports: “Heerenveen heeft zich niet officieel gemeld bij ons. Maar Joël is wel een interessante speler. Ik denk dat het goed voor hem zou zijn om nog een volledig seizoen bij ons te spelen.”

Dijkhuizen vervolgt: “Daarna kan hij alsnog de stap te maken. Maar als Heerenveen serieus komt, dan kan ik me voorstellen dat de speler ook geïnteresseerd is. Zo werkt dat. Maar hij heeft nog een tweejarig contract en we zitten niet in geldnood, dus dan moeten ze de hoofdprijs betalen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!