‘Ziggo-klanten straks zonder Fox Sports op het beeldscherm’

Onlangs riep sportmarketeer Chris Woerts dat de kans 90 procent groot is dat kabelaanbieder Ziggo en Fox Sports er niet uit gaan komen wat betreft het verlengen van het contract tussen beiden. En nu blijkt dat hij zomaar eens gelijk zou kunnen krijgen.

Ziggo dreigt het contract met FOX niet te verlengen, bevestigt woordvoerder Robin Kroes namens de tv-aanbieder op NPO Radio 1. “Is Disney (eigenaar van FOX Sports, red.) bereid om met ons op een andere manier te praten dan ze nu doen? Als ze dat niet doen, dan is het honderd procent en gaan we op zwart.”

Wel blijft Ziggo hopen op een akkoord. “Wij hebben als bedrijf een heel duidelijk aanbod gedaan aan Disney, om eruit te komen. Want wij willen heel graag dat al onze klanten dit live voetbal kunnen blijven zien. Dat is ons doel”, aldus Kroes tot slot. Mochten ze toch op zwart gaan zouden 300.000 abonnees straks geen Eredivisie-voetbal meer kunnen zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *