‘Transfers Mark Diemers naar Feyenoord is 100 procent zeker’

Volgens analist Jan van Halst is de transfer van Mark Diemers naar Feyenoord voor 100 procent zeker. Hij leek naar Groningen te verkassen en die hebben tot maandag om de deal rond te maken. Het dan ook maar zeer de vraag of dit gaat lukken.

In het programma Voetbalpraat voorspelt Jan van Halst namelijk dat de aanvallende middenvelder ‘honderd procent zeker’ op weg is naar De Kuip: “Hij heeft hier natuurlijk op gewacht en dat is logisch. Als zo’n grote club zich meldt, dan ga je allerlei wegen zoeken om toch nog naar Feyenoord te kunnen. Het is misschien niet chique, maar er is weinig chique meer in de voetballerij. Zowel Diemers als zijn zaakwaarnemer zet gewoon de telefoon op vliegtuigmodus tot maandag, en dinsdag rijden ze rechtstreeks naar Rotterdam.”

Presentator Jack van Gelder is niet zo onder de indruk van de kwaliteiten van de spelmaker: “Ik zou er geen seizoenkaart voor kopen en ik heb ook niet het idee dat hij de ploeg op sleeptouw zal nemen.” Hij vraagt zich af of iemand als Wouter Burger onderdoet voor de aanstaande Feyenoord-aanwinst: “Is dat een mindere speler dan Diemers als hij vaker de kans krijgt en vertrouwen voelt?” Van Halst reageert: “Wat dat betreft kunnen ze beter de centen op zak houden, al hoeft er maar één middenvelder weg te vallen voordat je iemand nodig hebt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *