‘Ajax en Feyenoord dreigen mis te grijpen in strijd om middenvelder’

Zowel Ajax als Feyenoord hebben een oogje op de Nigeriaanse middenvelder Alhassen Yusuf, maar er is ook interesse vanuit de Engelse Premier League.

Volgens SCORENigeria wil Wolverhampton Wanderers zeven miljoen euro betalen voor de Nigeriaanse middenvelder van IFK Göteborg. Sheffield United zou de helft van dat bedrag willen ophoesten. Naar verluidt willen de ‘Wolves’ Yusuf in het geval van een deal direct uitlenen aan partnerclub Grasshoppers uit Zwitserland.

Een bron rond Yusuf laat weten dat dit een serieuze overweging is. Op dit moment heeft de getalenteerde middenvelder nog geen beslissing genomen. Ajax en Feyenoord maken dus nog kans, maar lijken snel te moeten beslissen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!