‘Frenkie de Jong bezorgt Feyenoord een toptransfer’

FC Barcelona heeft haar pijlen gericht op heel wat spelers maar de komst van Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu wordt steeds realistischer. RTV Rijnmond maakte eerder al bekend dat de grootmacht geïnformeerd had bij Feyenoord naar de status van de negentienjarige middenvelder en het Spaanse boulevardmedium Don Balón borduurt hier vandaag op voort.

De website schrijft dat Kökcü een relatief goedkope aanwinst zou zijn voor Barça, omdat de Turk ‘maar’ 26 miljoen euro zou kosten. Naar verluidt worden de Catalanen in hun interesse voor de Feyenoorder gesterkt door de goede prestaties van Frenkie de Jong in Camp Nou. De spelmaker transfereerde een klein jaartje geleden naar de nummer één van de Primera División en veroverde binnen de kortste keren een basisplek.

De clubleiding van Barça zou daarom denken dat dit Kökcü ook zou kunnen lukken. Bovendien past de middenvelder in het ‘nieuwe’ beleid van de club, die nadrukkelijk op zoek is naar aanwinsten voor de toekomst (zoals eerder bijvoorbeeld De Jong, maar ook Arthur en Francisco Trincão.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!