‘Feyenoord krijgt zeer interessant bod binnen van FC Barcelona’

De Feyenoordfansite FR-Fans.nl weet te melden dat Feyenoord een zeer interessant bod tegemoet kan gaan zien van de Catalaanse grootmacht FC Barcelona voor Orkun Kokcu.

Ze zouden een recordbod willen neertellen voor hem en dan vervolgens nog een jaartje in de Kuip laten voetballen. De fansite laat in het midden hoeveel Barça dan precies voor zijn doelwit wil betalen, maar naar verluidt wil technisch directeur in ieder geval meer dan 25 miljoen euro hebben voor het negentienjarige talent uit Turkije. Onlangs konden we opeens lezen dat Feyenoord zelfs meer dan 30 miljoen euro zou kunnen verdienen met de verkoop van Kökcü, maar dat lijkt wat veel van het goede, zeker met het oog op de huidige coronacrisis.

Ook Arsenal, Chelsea, Real Betis, Sevilla en Atalanta Bergamo zien een samenwerking met de Feyenoorder overigens wel zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *