‘Mark Diemers heeft keuze voor nieuwe club gemaakt’

Volgens het medium Het dagblad van het Noorden gaat Mark Diemers volgend seizoen aan de slag bij Feyenoord. Dit zou betekenen dat FC Groningen misgrijpt.

Ze onthullen: “Hoewel Mark Diemers zelf aangeeft nog geen definitieve keuze te hebben gemaakt, bevestigen verschillende bronnen dat de speler zijn jawoord heeft gegeven aan Feyenoord (en dus niet aan FC Groningen).”

Dat is een hard gelag voor de Groningers, die eigenlijk al dachten dat ze de spelmaker binnen hadden: “Drie maanden lang stak Mark-Jan Fledderus zijn tijd en energie in een transfer van Mark Diemers. De technisch directeur van FC Groningen zag in de 26-jarige aanvallende middenvelder uit Leeuwarden de ideale man om zijn spitsen van bruikbare ballen te voorzien. Uitvoerige scoutingsrapporten wezen uit dat Diemers daarvoor de aangewezen speler was, maar het is allemaal tevergeefse moeite geweest…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *