‘Leroy Fer stelt harde voorwaarde aan langer verblijf Feyenoord’

Feyenoord hoopt het aflopende contract van Leroy Fer graag te gaan verlengen maar witte rook is er nog niet. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Ze willen zijn verbintenis verlengen voor een seizoen. Dat baseert de clubleiding op de situatie van Dick Advocaat. De hoofdtrainer ligt immers ook vast tot medio 2021 en het is onzeker of de middenvelder na zijn vertrek nog in de plannen past.

Fer weigert het aanbod van Feyenoord vooralsnog te accepteren. Er is op dus moment dus nog geen doorbraak in de onderhandelingen, zoals her en der al werd gesuggereerd. Recentelijk werd Fer nog nadrukkelijk aan Besiktas gelinkt, maar die geruchtenstroom is weer opgedroogd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *