‘Dick Advocaat wil Feyenoord aan transferafspraak houden’

Dick Advocaat wil dat Feyenoord twee middenvelder gaat aantrekken en een buitenspeler. De oefenmeester hoopt dat de Rotterdammers dit kunnen realiseren ondanks de coronacrisis.

Met Mark Diemers lijkt aanwinst nummer één een feit, maar dat is voor Advocaat niet voldoende. “Minimaal één middenvelder en een linkerspits”, formuleert clubwatcher Mikos Gouka namens het Algemeen Dagblad. “Het herstel van Sinisterra gaat snel, maar waarschijnlijk is dat pas rond de winterstop en dan moet je nog afvragen of hij snel op het niveau komt. Er moet een linkerspits bij.”

“En een extra middenvelder”, weet Gouka. “Advocaat wil twee middenvelders en een linkerspits. Daar is nu zo goed als zeker één van binnen en dan moet hij hopen dat de jongens die al bij Feyenoord zitten blijven, zoals Fer en Botteghin.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *