‘Mark Diemers tekent deze week nog bij Feyenoord’

Mark Diemers zet zijn carriere voort bij Feyenoord. De middenvelder tekent deze week nog een contract bij de Rotterdammers. Dit weet Voetbal International te melden.

Hij tekent bij Feyenoord een driejarig contract. “Mark heeft er lang en goed over nagedacht, waarna de keuze op Feyenoord viel”, vertelt Tim Vrouwe, manager van de speler namens Forza Sports Group (FSG). “Het is een geweldige uitdaging voor hem om bij een grote club als Feyenoord te slagen.”

Diemers kon eveneens naar FC Groningen, maar de Rotterdammers trekken uiteindelijk aan het langste eind. “Het feit dat Dick Advocaat hem zo graag wilt hebben, is een groot compliment voor Mark. Hij heeft er hard voor moeten werken en met zijn goede spel in de voorbije jaren de interesse zelf afgedwongen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *