‘Oxford United wil Liam Kelly definitief overnemen van Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord dit seizoen Liam Kelly wederom verhuurd aan het Engelse Oxford United. En als het aan de manager van die club ligt dan wordt de middenvelder op termijn ook definitief overgenomen van de Rotterdammers.

Kelly kwam vorige zomer als oude bekende van Jaap Stam naar Feyenoord. De twee kenden elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Reading. Maar de periode van Kelly in Rotterdam werd een complete mislukking. In de Eredivisie kwam hij slechts negentig minuten in actie. Afgelopen winter verloste Oxford de 24-jarige Ier uit zijn lijden.

Door blessureleed kwam Kelly maar een handje vol wedstrijden in actie voor Oxford. Desalniettemin is manager Karl Robinson positief. “Hij is de Liam Kelly die we bij Reading hebben gezien”, zegt Robinson tegen Oxford Mail. “Ik wil hem dolgraag behouden als hij blijft doen wat hij deed.”

Robinson denkt in de play-offs voor promotie naar het Championship over Kelly te kunnen beschikken. Daarvoor zal Feyenoord medewerking moeten verlenen, omdat het huurcontract aan het einde van de maand afloopt. “We hebben bijna overeenstemming over verlenging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *