‘Orkun Kokcu nog niet klaar bij Feyenoord, ik heb het naar mijn zin’

In een interview met Voetbal International geeft Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu aan dat hij hoopt volgend seizoen nog steeds bij Feyenoord te voetballen.De jongeling wil daarvoor echter wel op waarde worden geschat.

“Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin, ik wil volgend jaar kampioen worden”, aldus Kökcü. “Maar ik heb nu twee keer een aanbieding gehad die – met alle respect – niet was wat ik had gehoopt. En nu is het stil.”

Kökcü gaat verder: “Ik weet niet of het bewust is, maar het voelt soms alsof de club tijdrekt om me straks alsnog te verkopen. Dat er dan geen weg terug meer is. Het voelt een beetje ongemakkelijk. Wil Feyenoord wel dat ik blijf?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *