‘Feyenoord moet zich bij Bayern melden voor Joshua Zirkzee’

De kans bestaat dat Feyenoord deze zomer afscheid zal gaan nemen van aanvaller Nicolai Jorgensen. In dat geval moeten de Rotterdammers opzoek naar een vervanger voor hem.

Analist Arnold Bruggink heeft wel een idee: bij Bayern München aankloppen voor Joshua Zirkzee. “In Nederland wordt hij eerste spits. Waar? Bij Feyenoord”, stelt Bruggink op FOX Sports. Collega Kenneth Perez twijfelt echter aan de haalbaarheid van hem. “Het is natuurlijk krankzinnig als je ziet wat hij als negentienjarige speler al doet, maar ik heb te weinig gezien om echt te kunnen zeggen of hij 34 wedstrijden de eerste spits van Feyenoord kan zijn. De Eredivisie past natuurlijk wel bij zijn leeftijd.”

Bruggink doet een voorstel: “Je kunt hem altijd huren.” Onlangs zei Zirkzee zelf al over een mogelijk tijdelijk afscheid in Studio Sport: “Met een verhuur ben ik op dit moment nog niet echt bezig. Ik probeer me te ontwikkelen op de training en er alles uit te halen in de minuten die ik krijg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *