‘Feyenoord gaat door magische grens met verkoop seizoenkaarten’

Feyenoord is deze week door de magische grens gegaan van 20.000 verkochte seizoenskaarten. Dit weet Voetbal International te melden. Vorige week stond de teller nog op 17.000.

Het nieuws komt een kleine week na de harde woorden van hoofdtrainer Dick Advocaat op de clubwebsite. “Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar we staan nu op zeventienduizend verkochte seizoenkaarten, maar wij zeggen dat Feyenoord de grootste club van Nederland is”, stelde de trainer toen.

Advocaat maakte vervolgens een vergelijk met concurrent Ajax. “Zij hebben er dertigduizend verkocht, dat begrijp ik niet. Zijn zij eerder begonnen? Oké, dus wij staan volgende week op dertigduizend? We zijn altijd haantje de voorste, dan moet dat nu ook zo zijn.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!