‘Feyenoord wilde deze zomer kampioen worden’

Onder trainer Dick Advocaat zette Feyenoord afgelopen seizoen een ongekende comeback in. De spelers zelf sloten een kampioenschap dan ook niet uit.

“In oktober stonden we vijftien punten achter op Ajax en AZ. Toen we stopten, waren dat er nog maar zes. En kregen we die teams nog allebei, AZ uit en Ajax thuis. Niet dat we dachten dat we kampioen zouden worden, maar we sloten het ook niet uit”, vertelt de talentvolle voetballer aan Voetbal International.

“We gingen echt voor een stunt en het mooie was dat wij geen druk voelden. Wat hadden we te verliezen? We kwamen van zo ver… We waren daardoor echt gehypet voor de ultieme verrassing, iedereen de mond te snoeren met een onverwachte titel.”

 

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!