‘Mark Diemers voor drie jaar naar Feyenoord’

Mocht de medische keuring goed gaan dan tekent Mark Diemers een contract voor drie seizoenen bij Feyenoord. Dit weet Voetbal International te melden. Hij leek lange tijd op weg naar FC Groningen, maar net op tijd kwam er ook een telefoontje uit Rotterdam.

Tegenover VI bevestigt zaakwaarnemer Tim Vrouwe dat de keuze op Feyenoord is gevallen. “Het is een geweldige uitdaging voor hem om bij een grote club als Feyenoord te slagen”, aldus Vrouwe. “Het feit dat Dick Advocaat hem zo graag wil hebben, is een groot compliment voor Mark. Hij heeft er hard voor moeten werken en met zijn goede spel in de voorbije jaren de interesse zelf afgedwongen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!