‘Feyenoord heeft dikke St, Juste-bonus bijna binnen’

Bij Feyenoord zullen ze vooral hopen op goede prestaties van de Duitse club FSV Mainz. De Rotterdammers hebben namelijk een clausule opgenomen in de verkoop van Jeremiah St.Juste naar die club.

Bij die deal zat de clausule dat wanneer Mainz zich zou handhaven in de Bundesliga, Feyenoord recht heeft op een bonus. De hoogte hiervan is (nog) niet bekend.

De ploeg waar ook oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius actief is, staat momenteel save op plaats vijftien. Het gat met Fortuna Düsseldorf bedraagt vijf punten, met nog twee wedstrijden te spelen. Als Mainz nog één punt behaald is het definitief veilig, maar zelfs als het de laatste twee duels verliest is de kans groot dat ze vijftiende eindigen. De 23-jarige St. Juste staat meestal in de basis en maakte in 23 wedstrijden ook nog twee goals en gaf twee assists.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!