FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Renato Tapia wijst aanbod van nieuwe club af’

Het Mexicaanse Cruz Azul wilde zich graag versterken met ex-Feyenoorder Renato Tapia maar de middenvelder heeft besloten om in Europa te blijven voetballen.

Cruz Azul is een van de geïnteresseerde clubs, terwijl ook Boca Juniors nog altijd in de race zou zijn. Maar volgens buitenlandse media heeft de middenvelder kenbaar gemaakt dat zijn droom om in Europa actief te blijven nog altijd domineert.

De bijna transfervrije Tapia wacht rustig af welke clubs er op zijn pad komen. Celta de Vigo is ook genoemd, maar zou pas een optie zijn bij lijfsbehoud. Yoshimar Yotún laat Gol Perú weten dat clubs als Cruz Azul daarom nog niet serieus worden overwogen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *