FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord hervat gesprekken met Orkun Kokcu

Feyenoord is weer in gesprek met middenvelder Orkun Kokcu over het verlengen en opwaarderen van zijn contract. De eerste twee aanbiedingen werden door hem nog geweigerd.

Dit weet Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International te melden. “Hij heeft twee keer een aanbieding gehad om zijn contract, dat overigens nog gewoon doorloopt, te verlengen en te verbeteren. Dat heeft hij niet gedaan omdat hij de aanbieding niet goed genoeg vond. Nu gaat Feyenoord een poging wagen om iets aan te bieden waar hij wel tevreden mee is”, zegt Krabbendam.

Krabbendam vertelt dat Kökcü de eerste aanbieding kreeg voor de coronauitbraak. “Dat was rond het bedrag dat Liam Kelly verdiende. Die verdient rond de zes ton. Dat is als een soort minimumloon gaan gelden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *