‘Feyenoord moet direct twee miljoen betalen voor deze speler’

Als het aan voetbaltrainer en analist ligt dan zou Feyenoord er goed aan doen om Jean-Paul van Hecke te kopen van NAC. In zijn ogen zou hij een prima vervanger zijn van Eric Botteghin.

“Als je een Jan Paul van Hecke ziet bij NAC, wat vlakbij is, moet je dan met Botteghin door? Is Botteghin nog steeds de versterking die Feyenoord nodig heeft?” Van Hecke was dicht bij een transfer van 2 miljoen euro naar AS Monaco, maar volgens Been heeft hij ‘nee’ gezegd.

Hans Kraay jr. haakt in: “Van Hecke is echt verschrikkelijk goed. Ik weet niet of Feyenoord anderhalf tot twee miljoen heeft, maar dan zou ik hem direct halen.” Been vervolgt: “Het enige wat minder is, is dat hij niet de ervaring van Botteghin heeft. Maar we weten nu inmiddels wel dat Botteghin niet de speler is die Feyenoord verder gaat helpen. Dan zal je toch een keuze moeten gaan maken om naar de toekomst te kijken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!