FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord werkt hard aan komst van Kamil Józwiak’

Volgens de Poolse website Feyenoord24 is Feyenoord hard bezig met het binnenhalen van Kamil Józwiak. De Rotterdammers zouden al contact hebben gelegd met Lech Poznán, waar oud-Feyenoorder Tomasz Rzasa als sportief directeur actief is.

Een afvaardiging van beide clubs en diens management zouden in Poznán zelfs al hebben gesproken over een transfer van Józwiak naar De Kuip.

Naar verluidt moet de 22-jarige middenvelder zo’n 4,7 miljoen euro opbrengen voor Lech Poznán. De interesse van Feyenoord is opvallend te noemen. Het is bekend dat de clubleiding nog een middenvelder zoekt, maar daarbij circuleerde vooral de naam van Joey Veerman van sc Heerenveen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *