FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Zet Virgil van Dijk of Memphis Depay aan tafel bij Veronica Inside

Het programma Veronica Inside ligt momenteel onder vuur vanwege vermeend racisme en journalist Valentijn Driessen zit ook met enige regelmaat aan tafel. Hij oppert dan ook voor een behoorlijke bizarre deal.

Hij schrijft namelijk: “Zoeken naar oplossingen middels handreikingen werkt veel beter dan een boycot. Samen het klimaat veranderen. Het is allemaal vers en heftig, maar als eind augustus het stof wat is neergedaald, kan het racismevraagstuk opnieuw op de kaart gezet worden. Dan verzamelt het Nederlands elftal zich voor de thuisinterlands tegen Polen en Italië. Niet door te volharden in de boycot Veronica Offside, lijnrecht tegenover elkaar te staan en elkaar te bestoken vanuit de loopgraven.”

Driessen gaat verder: “Nee, sta samen zij-aan-zij tegen racisme. Het signaal van Wijnaldum of Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk of sterspeler Memphis Depay aan tafel bij Veronica Inside zal een gigantische positieve impact hebben op de discussie, die gevaarlijk polariseert dezer dagen.”

Hij sluit af: “Gebruik Derksen als vehikel, zet hem met een grap neer als een grumpy old man, breng je boodschap op zijn podium voor het voetlicht. Op maandag 31 augustus, vier dagen voor Nederland-Polen, stel ik mijn stoel aan tafel graag ter beschikking aan Georginio Wijnaldum.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *