‘Derksen, Van der Gijp en Genee vanavond alweer samen aan tafel’

Twee dagen na de spraakmakende uitzending van Veronica Inside lijken de heren vanavond alweer bij elkaar aan de tafel aan te schuiven. Er staat namelijk een activiteit voor de businessclub van FC Twente op de planning.

Maandag werd uitgebreid teruggeblikt op de controversiële uitlatingen van Derksen, ten opzichte van rapper Akwasi en de anti-racismeprotesten in Nederland. De uitzending trok liefst 1,7 miljoen kijkers, maar Derksen en Van der Gijp waren niet te spreken over het optreden van Genee en haalden hard uit naar de presentator. Van der Gijp is daar inmiddels weer op teruggekomen. “We zouden eigenlijk morgen (woensdag, red.) met z’n drieën in Dordrecht iets gaan doen. Ik hoop dat we elkaar daar gelijk weer zien, even overleggen, dat Wilfred ons kan uitleggen wat er mis ging.”
Lees meer
Van der Gijp wil tóch in gesprek met Genee: “Hij is er zelf ook van geschrokken”

De analist doelde op het praatje voor de businessclub van FC Twente: het Veronica Inside-drietal zou aanschuiven in Dordrecht en via livestream een talkshow van een uur te doen. Volgens TC/Tubantia hadden Derksen en Van der Gijp hier aanvankelijk geen trek in na de uitzending van maandag, maar houden ze zich tóch aan de afspraak. Deze was immers maanden van tevoren al ingepland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *