FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV en Feyenoord grijpen naast back uit de Eredivisie’

Onlangs werd Tobias Pachonik nog gelinkt aan zowel PSV als Feyenoord maar de linksback van VVV Venlo lijkt naar Engeland te verkassen. Dit zegt technisch directeur Stan Valckx in de Limburger.

“Tobias heeft een uitstekend seizoen gespeeld. Er is concrete interesse van clubs uit het Championship, het tweede niveau in Engeland”, zegt Valckx, die overigens niet denkt dat het een kwestie van dagen is voor de Duitser weggaat uit Limburg. “In Engeland wordt nog gevoetbald. En de transferperiode zal waarschijnlijk tot in oktober duren. Dat maakt het er niet makkelijker op. Clubs wachten af.”

Het gerenommeerde Transfermarkt.de schat de waarde van Pachonik op 800.000 euro in. “Maar wij zetten echt hoger in”, benadrukt de beleidsbepaler van VVV tot slot. Feyenoord zou in de markt zijn nu Rick Karsdorp terugkeert naar AS Roma, PSV komt eventueel pas in beeld als Denzel Dumfries daadwerkelijk – bijvoorbeeld naar AC Milan – vertrekt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *