‘Orkun Kokcu tekent nieuwe vijfjarig contract bij Feyenoord’

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Orkun Kokcu over een nieuw vijfjarig contract. Dit meldt de club via haar officiele kanalen. Kökcü tekende een jaar geleden nog een contract tot de zomer van 2023, maar is nu vanwege zijn doorbraak beloond met een nieuwe verbintenis. Kökcü zal nu tot 2025 vastliggen in De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen is erg blij met het nieuwe contract voor de middenvelder. “Orkun heeft zich het afgelopen seizoen enorm goed doorontwikkeld en in zijn nog jonge loopbaan al grote stappen gezet”, zo geeft hij aan. “Daarvoor willen we hem graag belonen. We hebben er alle vertrouwen in dat die ontwikkeling zich de komende jaren voort zal zetten. Bovendien is het voor ons heel mooi dat we zo’n talentvolle speler langer aan ons weten te binden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *