Liam Kelly een maand langer bij Oxford

Feyenoord heeft de verhuur van Liam Kelly aan Oxford met een maand verlengd. Kelly kwam afgelopen zomer op aanraden van Jaap Stam over van Reading. Het duo werkte daar eerder samen, maar hun hernieuwde samenwerking in De Kuip werd een deceptie.

Kelly viel twee keer in, Stam verliet Rotterdam na een paar teleurstellende maanden als trainer. In januari werd Kelly verhuurd aan de Engelse club.

Oxford maakt nog kans op promotie omdat hij zich bij de beste zes clubs voegde. Coventry City en Rotherham United zijn al zeker van promotie, de nummers drie tot en met zes vechten de overige plaatsen via de play-offs uit.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!