‘Er is helemaal geen Amerikaanse interesse voor Feyenoord’

Onlangs kwam er in het nieuws dat er een groep Amerikaanse investeerders zouden zijn die geld in Feyenoord wilde steken. Volgens Emile Schelvis is hier niets van waar. Dit zei hij gisteren in het programma Rondo op Ziggo.

“Die zijn er niet, Jack”, reageert Schelvis in Rondo op een vraag van Emile Schelvis. “Toon van Bodegom (uit de raad van commissarissen, red.) is deze week ook door mensen binnen Feyenoord teruggefloten dat hij moet ophouden om zulke berichten via De Telegraaf te verspreiden. Die bestaan niet, ze zijn niet geïnteresseerd in Feyenoord.”

Schelvis voegt toe: “Feyenoord moet de komende drie weken bepalen of ze een historische fout maken of dat de toekomst zeer rooskleurig gaat worden, want ze moeten beslissen over de businesscase voor het stadion. Dat midden in coronatijd, het stadion is technisch failliet…”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!