FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vervanger Wilfred Genee bij Veronica Inside staat al klaar’

Hoe moet het nu verder met het programma Veronica Inside? De Telegraaf had de laatste dagen een poll op de site over wie Wilfred Genee nu zou moeten opvolgen als hij ermee stopt?

De krant vroeg zijn lezers: “Zowel Johan Derksen als René van der Gijp lijken niet meer met Wilfred Genee te willen samenwerken. Wie uit de Talpa-stal zou hem moeten opvolgen als presentator van Veronica Inside?”

Ruim 35.000 mensen hebben de poll ingevuld en 20 procent van de ondervraagden denkt dat Genee ‘gewoon’ bij de show blijft, waar 15 procent stelt dat er zonder de presentator überhaupt geen Veronica Inside is. Liefst 40 procent van de stemmers draagt Hélène Hendriks echter aan als vervanger, en dat is verreweg de meest populaire optie. Wytse van der Goot (8 procent), Jan Versteegh (2 procent), Johnny de Mol (5 procent), Winston Gerschtanowitz (2 procent) en Albert Verlinde (3 procent) doen het een stuk slechter, en de laatste vier namen staan er natuurlijk voor spek en bonen bij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *