‘Leroy Fer verlengt zijn contract bij Feyenoord met twee jaar’

Feyenoord en Leroy Fer hebben een princiepeakkoord bereikt over een nieuw contract. De middenvelder kan bij de Rotterdammers een nieuwe tweejar9ge verbintenis tekenen.

“Leroy heeft na zijn terugkeer vorig seizoen snel en zonder twijfel zijn waarde voor Feyenoord bewezen. Een belangrijke schakel op het middenveld van trainer Dick Advocaat”, stelt technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. “Hij heeft alle verwachtingen meer dan waar gemaakt en is met zijn ervaring zowel binnen als buiten het veld van grote waarde voor deze selectie.”

Fer had nog een contract tot en met dinsdagavond. Even leek er sprake van een vertrek, in Turkije was men zelfs vol overtuiging over een transfer naar Besiktas, maar uiteindelijk liet de middenvelder weten in De Kuip te willen blijven. Na moeizame onderhandelingen heeft dat nu toch een akkoord opgeleverd.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!