‘Feyenoord richt pijlen op uitblinker uit de Lique 2’

Feyenoord heeft haar pijlen gericht op Kiki Kouyaté. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden.

De Rotterdammers zijn op zoek naar een rechter centrale verdediger die de positie van vers bloed kan voorzien. Kouyaté voldoet naar verluidt aan de gestelde eisen. De jonge voetballer kwam afgelopen seizoen voor Troyes AC uit, een Franse Ligue 2-club.

De defensieve kracht maakte daar een uitstekend jaar door, wat ook Feyenoord is opgevallen. Bijkomend voordeel is dat Kouyaté een marktwaarde heeft van circa 1,4 miljoen euro, wat voor de Rotterdammers goed te betalen is. Er zou nog niets spelen, maar Kouyaté wordt goed in de gaten gehouden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!