FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt afscheid van Botteghin en meldt zich direct voor een ander’

Frank Arnesen lijkt te beseffen dat Eric Botteghin zijn contract bij Feyenoord niet gaan verlengen en direct schijnt hij te ze zijn gewisseld naar Edgar Ie. Laatstgenoemde speelde afgelopen seizoen ook al in de Kuip.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Feyenoord overweegt Edgar Ié nog een seizoen te huren van het Turkse Trabzonspor. Technisch directeur Frank Arnesen weet welke financiële voorwaarden de Turkse club heeft neergelegd om de Portugees wederom in de Kuip te laten spelen. Die zijn betaalbaar voor de Rotterdammers. Arnesen moet de laatste linie enigszins repareren nu Eric Botteghin bij Feyenoord wil vertrekken.”

Het medium benadrukt dat de Braziliaan bij Feyenoord kon blijven, mits hij een lager salaris accepteerde. “Botteghin belde Arnesen gisteren en vertelde hem dat hij nog eenmaal een avontuur in een ander land wil aangaan alvorens terug te keren naar Brazilië. Botteghin gaf ook aan nog geen nieuwe club te hebben gevonden.”

Met Marcos Senesi heeft Feyenoord nog maar één zekerheidje voor het centrum. Sven van Beek en George Johnston zijn dat immers niet, waardoor een langer verblijf van Ié bespreekbaar is. “Maar de club blijft ook nadrukkelijk rondkijken naar een extra versterking in die linie. Probleem blijft uiteraard de financiële positie van de club. Feyenoord heeft nauwelijks iets te besteden”, aldus het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *