FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil spits Christian Conteh (20) van Sankt Pauli halen’

Feyenoord zou interesse hebben om de spits Christian Conteh deze zomer naar Rotterdam te halen. Dit weet Voetbal International te melden.

“Als het aan Frank Arnesen ligt, wordt Christian Conteh de volgende nieuwe speler van Feyenoord. De middenvelder/aanvaller speelt momenteel voor 1. FC Sankt Pauli in de Tweede Bundeliga. Arnesen is onlangs in Hamburg geweest voor een gesprek met de beoogde aanwinst van de Rotterdammers.”

Conteh (20) zou passen in de visie van technisch directeur Arnesen. “Hij moet zich bij Feyenoord verder ontwikkelen, zodat hij de club op termijn geld kan opleveren. Eerder kwam spits Róbert Bozeník volgens dat plan naar Rotterdam”, zo weet VI. Conteh scoorde dit seizoen nog tegen kampioen Arminia Bielefeld, maar had daarna pech met blessures.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *