‘Feyenoord onaangenaam verrast door Eric Botteghin’

Het ziet ernaar uit dat Eric Botteghin Feyenoord transfervrij gaat verlaten. Iets wat de clubleiding van de Rotterdammers heeft verrast. Dit weet journalist Mikos Gouka te melden van het AD.

“Dat is zo goed als zeker van de baan, ja. Ze moeten deze week uitsluitsel geven en het is deze week ook 1 juli”, verwijst Gouka bij FOX Sports op het aflopende contract. “Het zou goed zijn om er duidelijkheid over te geven. Botteghin heeft vorige week bedenktijd gevraagd en de geluiden die nu uit De Kuip komen zijn dat hij toch vertrekt of in ieder geval dit contract niet gaat ondertekenen.”

“Óf er moet heel snel alsnog een akkoord worden bereikt, maar zoals het nu lijkt Fer wel en Botteghin niet”, aldus Gouka. “Dat verrast ze wel een beetje in De Kuip. Hij kreeg volgens Feyenoord wel een goede aanbieding waarin hij een goed salaris kon verdienen als alles goed zou gaan. Weliswaar minder dan voorheen, maar dat is natuurlijk in de gouden jaren getekend.”

“Maar voor een bijna 33-jarige speler met opgroeiende kinderen in Nederland had Feyenoord erop gerekend dat hij zou tekenen. Dat valt ze wel een beetje tegen, maar hij is vrij om te gaan en staan waar hij wil”, zo besluit de AD-journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *