‘Bryan Linssen tekent maandag alsnog contract bij Feyenoord’

Volgens het medium De Limburger zal Bryan Linssen alsnog een contract tekenen bij Feyenoord. Ook Voetbal International maakt hier melding van.

Feyenoord had enige tijd geleden al concrete belangstelling voor Linssen. De aanvaller was welwillend, maar op dat moment konden beide partijen het niet eens worden over de contractvoorwaarden. Met het oog op zijn leeftijd en de transfervrije status wilde de toenmalig Vitessenaar een uitmuntend contract sluiten.

Onlangs zouden Feyenoord en Linssen toch weer in gesprek zijn gegaan. Volgens het Limburgse medium heeft dat nu zelfs een overgang opgeleverd. Naar verluidt gaat de Rotterdamse club zijn komst op maandag 6 juli officieel wereldkundig maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *