FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet deel van Senesi-transfersom weer inleveren’

Feyenoord heeft al een aantal goede biedingen gehad op Marcos Senesi maar ging daar niet op in. En dat heeft een reden. De Rotterdammers betaalde zelf al zeven miljoen euro voor Senesi, maar daar hangt nog een clausule aan vast.

Zijn oude club heeft immers recht op tien procent van de toekomstige transfersom. Mocht de centrale verdediger voor vijftien tot twintig miljoen euro naar een andere club verkassen, dan mag de Argentijnse club anderhalf tot twee miljoen euro incasseren.

Traditioneel vloeit er meer geld weg naar andere partijen en dus wil Feyenoord de hoofdprijs om er zelf ook beter van te worden. Dat schrijft TyC Sports. Overigens verwacht het medium niet dat de Eredivisie-topclub en een geïnteresseerde partij het snel eens zullen worden over een transfer van Senesi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *