Eljero Elia hoopte op belletje van Feyenoord: “Ik had kunnen helpen”

Eljero Elia is bij de Turkse club Istanbul Basaksehir hoogtwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen. De aanvaller hoopt nog altijd op een belletje van zijn oude club Feyenoord.

Een terugkeer naar Nederland is een optie voor Elia, die graag aan de slag had gegaan bij Feyenoord. “Ik heb het herhaaldelijk aangegeven, maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen”, stelt hij tegen Voetbal International.

Wat hij deze zomer gaat doen, weet hij nu nog niet. “Ik ga de komende tijd echt alles eens goed op een rijtje zetten, maar pas na de competitie en de Europa League. Ik voel me nog ontzettend fit en zie en merk dat ik op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn. Tegelijk heb ik vier kinderen in de leeftijden dat ze naar school moeten. Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom, of in ieder geval díchter naar huis.”

Met Istanbul BB staat Elia bovenaan in Turkije. Door een doelpunt van de buitenspeler werd er zaterdag met 0-2 gewonnen bij Antalyaspor. De voorsprong op Trabzonspor bedraagt vier punten, al heeft die ploeg wel een duel minder gespeeld.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!