‘Max Verstappen knielt niet, Ronald Koeman begrijpt er niets van’

Ronald Koeman vindt het vreemd dat tijdens de Grand Prix van Oostenrijk gisteren een aantal coureurs voor de wedstrijd niet knielde en een aantal wel. Dat zei de bondscoach van het Nederlands Elftal tegenover Studio Sport.

Verschillende coureurs gingen zondag op één knie zitten als statement tegen racisme, zoals in de Premier League ook gebruikelijk is. Verstappen en een aantal andere coureurs besloten echter niet mee te doen. “Dat begrijp ik niet, dat niet iedereen dat doet”, stelt Koeman. “Het verbaast me. Dit is toch iets wat je met elkaar bespreekt?”

“In Engeland zie je voetbalteams ook knielen. Dan zou het toch heel gek zijn als er drie of vier spelers gewoon blijven staan? Het ging me trouwens niet zozeer om Max, het ging namelijk ook om andere coureurs”, zo claimt de bondscoach van Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *