‘Dick Advocaat laat Senesi alleen gaan voor hoofdprijs en bepaalt de prijs’

Volgens Voetbal International wordt er regelmatig bij Feyenoord geinformeerd naar Marcos Senesi maar is er van een officieel bod nog geen sprake geweest.

De afgelopen tijd deden er geruchten de ronde over serieuze interesse voor Senesi. Hoewel de centrale verdediger dus goed in de markt ligt, heeft nog geen enkele club toenadering gezocht bij Feyenoord. Ook niet het aan Senesi gelinkte Sevilla, dat volgens de verhalen vijftien miljoen euro zou overhebben voor de Argentijn.

Volgens Voetbal International heeft Dick Advocaat technisch directeur Frank Arnesen laten weten dat hij Senesi niet wil laten gaan. Alleen als de hoofdprijs op tafel wordt gelegd, wil Advocaat instemmen met een vertrek. Die hoofdprijs is twintig miljoen euro. Senesi werd een jaar geleden door Feyenoord voor zeven miljoen euro overgenomen van San Lorenzo en heeft nog een contract tot 2023 in Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *