FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt Engelse concurrentie met bod van acht miljoen’

Feyenoord heeft een fikse concurrentie gekregen in de strijd om Dennis Man. Norwich City heeft namelijk een bod van acht miljoen euro neergelegd bij zijn club Steaua Boekarest.

In maart werd in diverse media nog geopperd dat de clubleiding van de Roemenen de vraagprijs richting de vijftien miljoen euro hanteren. Het is maar de vraag of Feyenoord, zeker in tijd van crisis, dat bedrag kan ophoesten.

Man staat er goed bij de buitenlandse clubs: in het verleden werd hij ook al gelinkt aan Manchester United, Tottenham Hotspur, Atalanta Bergamo en Sampdoria. De rechtsbuiten, die ook al middenvelder en nummer 10 uit de voeten kan, speelde dit seizoen 28 duels voor zijn club. Hierin was hij goed voor acht treffers en vijf assists. Zijn doelpuntencijfers van de twee vorige seizoen (tien en negen) bewijzen dat Man regelmatig het net weet te vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *