FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder moet onder het mes en mist voorbereiding

Feyenoord moet het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen doen zonder verdediger Tyrell Malacia. Hij moet namelijk worden geopereerd aan zijn heup. Dit meldt de club via haar digitale huis. Waarschijnlijk begint Feyenoord op 27 juli aan de voorbereiding, anderhalve maand later start de Eredivisie.

Malacia groeide afgelopen seizoen, sinds de komst van Dick Advocaat, uit tot vaste waarde op de linksbackpositie. De jeugdinternational verving de geblesseerde Ridgeciano Haps naar behoren. Voor de komst van Advocaat kende Malacia een moeilijke periode in Rotterdam.

Gezien het feit dat Malacia de complete voorbereiding mist, dreigt de start van de Eredivisie aan zijn neus voorbij te gaan. Het nieuwe seizoen begint op 12 september, op 22 juli wordt het programma bekendgemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *