FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord presenteert Zeljko Petrovic

Feyenoord heeft Zeljko Petrovic gepresenteerd als nieuwe assistent-trainer. Hij volgt hiermee Said Bakkati op. Hij tekent een contract voor één seizoen in de Kuip en wordt de rechterhand van trainer Dick Advocaat.

“Petrovic is een ervaren assistent-trainer die heeft bewezen een goede combinatie te vormen met Dick Advocaat. We hebben er alle vertrouwen in dat Zeljko er samen met de overige stafleden voor gaat zorgen dat Feyenoord komend seizoen top presteert”, licht technisch directeur Frank Arnesen toe.

Petrovic, die in de jaren 2004 en 2005 ook werkzaam was als assistent-trainer van Ruud Gullit bij Feyenoord, kijkt uit naar zijn tweede periode in Rotterdam. “Vijftien jaren zijn voorbij gevlogen. Ik heb veel van de wereld gezien, veel ervaringen opgedaan. Die neem ik nu allemaal weer mee naar Rotterdam. Ik ga er alles aan doen om de successen die Feyenoord boekt sinds de komst van Advocaat komend seizoen door te zetten.”

Na het seizoen 2004/05 vertrok Petrovic uit De Kuip en de Montenegrijn was daarna werkzaam bij Boavista, RKC Waalwijk, Hamburger SV, West Ham United, Urawa Red Diamonds, Anzhi, Al-Shaab, het Servische nationale elftal, Sunderland, ADO Den Haag, FC Utrecht, Botev Plovdiv, en Inter Zapresic. Hij werkte al vaker samen met Advocaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *