‘Jan Boskamp heeft duidelijke boodschap voor trio van Veronica Inside’

Voetbalanalist en voormalig voetballer Jan Boskamp was onalngs op een mosselfeest in het Zeelandse Yerseke. Na afloop stond hij de crew van Veronica Inside te woord.

Uiteraard kwam ook de toekomst van de talkshow ter sprake. “Stop ze in een kamertje en doe de deur op slot. Laat ze even elkaar een pak slaag geven”, stelt Boskamp op kenmerkende wijze. De oer-Feyenoorder maakte vaker ruzie mee tussen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, maar niet in deze mate.

Boskamp vervolgt: “Ze moeten ook denken aan de andere mensen die voor dat programma werken en aan de miljoen mensen die thuis zitten te genieten van het programma. Die mafkezen moeten gewoon weer even normaal doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *