‘Feyenoord dichtbij komst van Argentijn Santiago Pierotti’

Volgens het medium PaloyGol staat de Argentijnse voetballer Santiago Pierotti in de belangstelling van Feyenoord. De negentienjarige voetballer heeft nog geen profcontract op zak, maar speelde al wel zeven duels voor Club Atlético Colon. Transfermarkt omschrijft hem als rechtermiddenvelder, al zou hij ook rechts voorin uit de voeten kunnen.

Het genoemde medium stelt dat Pierotti zelfs al in Europa is geweest om de faciliteiten in Nederland te bekijken. Club Atlético Colon heeft inmiddels familieleden benaderd met het idee om Pierotti te verleiden om te blijven, maar op dit moment zou hij een veelvoud van het aangeboden salaris eisen en dus lonkt er ruimte voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *