‘Orkun Kokcu krijgt na contractverlenging nieuws van Arsenal’

Orkun Kokcu verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord met vijf seizoenen. Maar toch lijkt hij in 2021 te gaan maken naar de Engelse grootmacht Arsenal.

De Londenaren houden de middenvelder al geruime tijd in de gaten, maar hebben vooralsnog niet doorgepakt. De onzekerheid omtrent Europees voetbal en de coronacrisis is een belangrijke reden. Ook de toekomst van Özil speelt hierbij een grote rol.

Arsenal ziet in Kökcü namelijk dé opvolger van Özil, maar de Duitser zou volgens The Sun hebben besloten om pas medio 2021 te vertrekken. Transfervrij welteverstaan. Hij zou zijn vrienden hebben verteld dat er maar twee opties zijn: Turkije en de Verenigde Staten.

Arsenal lijkt deze zomer nog geen vervanger aan te trekken voor Özil (31). Het Britse medium rept overigens niet over de Feyenoorder, maar Kökcü lijkt volgend jaar zomer ondanks zijn recente verlenging toch weer topkandidaat te zijn als de positieve ontwikkelingen zich doorzetten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!