‘Feyenoord wijst miljoenenbod op Crysencio Summervill af’

Feyenoord heeft een miljoenenbod op Crysencio Summervill afgeslagen. De Rotterdammers willen de vleugelaanvaller niet laten gaan.

Dat meldt Voetbal International. Summerville, die afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag speelde, staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Vorig seizoen werd er al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers afgeslagen, Feyenoord wil Summerville het liefst langer aan zich binden.

Summerville heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in Rotterdam, maar de club wil onder geen beding denken aan een vertrek. Het ligt dan ook voor de hand dat Feyenoord Summerville een nieuw contract aan gaat bieden, om te voorkomen dat hij na volgend seizoen gratis de deur uitloopt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!