FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arjen Robben vroeg Feyenoorder om naar Groningen te komen’

Lang leek Mark Diemers de overstap te maken naar FC Groningen maar toen Feyenoord zich meldde was de keuze snel gemaakt. Arjen Robben heeft Diemers nog geprobeerd over te halen om voor FC Groningen te kiezen, vertelt de middenvelder. Spelen met Robben zou voor Diemers ‘een droom zijn die uitkomt’, maar het werd uiteindelijk toch Feyenoord.

Lang leek Groningen de beste papieren te hebben om Diemers binnen te halen, tot Feyenoord roet in het eten gooide en met de speler aan de haal ging. Diemers geeft toe dat Robben geprobeerd heeft hem over te halen.

“Hij heeft me gefacetimet en gebeld en vroeg me om naar Groningen te komen”, zegt Diemers bij ZO-NWS. “Ik wist al een tijdje dat hij naar Groningen zou gaan. Dat heeft me wel even doen twijfelen, maar het zou hypocriet zijn om alleen voor Arjen Robben naar Groningen te komen. Stel dat hij over twee weken geblesseerd raakt en dan heb ik voor Groningen gekozen. Ik hoop het niet voor hem, ik gun hem het allerbeste.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *